Рубрики

Майкъл Дийгън 2.0

 

Майкъл Дийгън  източник: YouTube/Roumy Mihaylova

Майкъл Дийгън
източник: YouTube/Roumy Mihaylova

 

 

От Американския колеж пуснаха днес много забавен поздрав към учениците си на Фейсбук страницата си и им пожелаха успех на файнълите (т.е. изпитите в края на срока). Това е любимо клипче, което бях изгледала преди време. В него ще видите много учители от Колежа как се забавляват, а главният герой е Майкъл Дийгън. Той преподава по английски на 8-класниците в Колежа.

Майкъл Дийгън е един от най-култовите учители на Американския колеж, любимец на децата.

Това клипче стана абсолютен хит у нас.

Дори малкият ми син Вики постоянно се молеше на батко си: „Моля те, пусни ми Майкъл Дийгън“. А Ники си беше сложил мелодията на телефона като аларма за събуждане и денят ни започваше весело с „Майкъълллл Дийййгън“.

Клипчето е страхотно!

Приятно гледане и много позитивно настроение.

А най-вече успех на изпитите на всички колежани!

„Файнълите“ (т.е. изпитите в края на срока) текат. Днес е вторият файнъл за класа на сина ми (8/5). Имат изпит по български език. Ники има вече и оценка от първия „файнъл“ по английски. Той беше в понеделник.

източник: Майкъл Дийгън, Фейсбук страницата на Американския колеж, Roumy Mihaylova YouTube

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.