Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Мил поздрав от ЧОУ „Света София“ за приетите им ученици в Американския колеж

Мил поздрав от ЧОУ „Света София“ за приетите им ученици в Американския колеж

 

sveta sofia pozdrav za acs

 

Днес ходих до училището на децата ми – ЧОУ „Света София“ и точно до класната стая на големия ми син, тази на 7 „А“ клас, видях на информационното табло много мила бележка със закачлив и весел поздрав към приетите седмокласници в Американския колеж. Само от нашия клас са 10 деца, а от двата класа са поне 15. Стискаме палци и на други наши приятелчета, които са съвсем близки резерви. А на всички 7-класници – успех на матурите!

Когато видях днес бележката, ми стана много мило и леко тъжно, че след толкова години в „Света София“, вече сме на самия финал с Ники. Хубавото е, че с Вики продължаваме. Догодина малкият ще е в 1 клас. За 8 години имам само страхотни спомени от това училище. Когато започнахме, никого не познавахме, а сега имаме вече безброй приятели.

 

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.