Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » „На лов за иновации“ – TEDx събитие, организирано от учениците на Американския колеж

„На лов за иновации“ – TEDx събитие, организирано от учениците на Американския колеж

 

tedxacs2018

 

Учениците на Aмериканския колеж в София организират TEDx събитие на тема „На лов за иновации“. То ще се състои на 28 април от 10 до 15 часа в зала Универсиада в София.

 

Програмата включва две серии от кратки лекции (12-18 минути). Те са разделени от едночасова пауза, запълнена от развлекателна програма. Предвидени са музикални, танцови и актьорски изпълнения и обяд за всички гости.

 

„На лов за иновации“ – не само темата на TEDx събитието е атрактивна, но и самите лекции са обещаващо интересни и любопитни, а със сигурност и много полезни. Те ще представят иновативното по начин, който всеки да може да приложи веднага в практиката. Част от гостуващите лектори ще бъдат Максим Бехар, Владо Николов, Иво Сиромахов, Цвета Калейнска, Силвия Лулчева, Росен Рашков.

 

tedx acs 2018

 

Билетите са вече в продажба онлайн на цена от 40 лева. Има намаление за ученици и студенти. Ученическите билети са по 20 лева, а студентските – по 30 лева. При наличие на останали билети ще можете да си купите и на място до 30 минути преди събитието. Билети може да закупите от: https://event.gg/9327/

 

TED e международна, неправителствена организация, посветена на това да разпространява вълнуващи и иновативни идеи. За четвърта поредна година учениците от Американския колеж организират TEDx събитие. През изминалите три години пожънахме огромен успех благодарение на лекции като „Пространствата на бъдещето“, „Прогрес от ново поколение“ и „Българи“, а тази година ще сме на “лов за иновации”.

За повече информация, посетете и ни пишете на нашата Фейсбук страница: https://www.facebook.com/TEDxACSofia/

Очакваме ви!

За Деница Методиева

Ученичка в 10 клас в Американски колеж в София. Участва в училищните клубове: TedxACS, Fashion & PR, UNICEF. Интересува се от мода, изкуство, пътувания и кино.