Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Надпис „ЧОУ „Св. София“ на летния лагер

Надпис „ЧОУ „Св. София“ на летния лагер

 

4ou sveta sofia

 

„С дъх на лято“ – така се казва албумът със снимки от летния лагер, които днес бяха публикувани на Фейсбук страницата на ЧОУ „Света София“. В него има описание какво са правили децата. Лагерът беше на Добринище.

Разгледах снимките с удоволствие. Имаше такива сладки снимки – например букет от горски цветя и горски ягоди и дечица ги гледат с огромни, любопитни очички. Или пък едно момченце с бръмбар (дано не бъркам) на ръката и зад него едни искрени погледи на възхита. Една снимка обаче много ме впечатли. Деца бяха изписали с телата си „ЧОУ „Света София““, а зад тях се бяха подредили другите лагерници. Страхотен кадър! Поздравления за идеята, изпълнението и за снимката от фотографа! Тази снимка определено ме накара да се усмихна. Веднага я споделих и виждам колко хора са я харесали във Фейсбук.

Тази година нямам представител на лагерите на ЧОУ „Света София“. Ники беше 7-класник, а лагерите са само до 6 клас, а Вики пък беше ПУК-че, а лагерите са от 1 клас нагоре. Така че само моята племенничка Иринка, която беше 1 клас, беше представил на нашата фамилия. Изкарали са невероятно. Чакам с нетърпение догодина да се включи и Вики в тези лагерни преживявания. Незабравими са! Ники винаги си е връщал зареден с много приятни спомени. Ех, как свършиха тези моменти! Още помня първия самостоятелен лагер в 1 клас и как го учихме да борави с парички преди него, как са се състезавали коя стая е най-подредена, как са си организирали вечерни викторини и дискотеки, как в 4 клас стана „Мистър лагер“, а през другите години имаше и различни интересни номинации. Сега и племенничката ми Иринка сякаш порасна за една седмица на лагера и после доста време само за него разказваше. И вече чакам с нетърпение лагера догодина, когато се надявам нашата фамилия да изпрати и втори представител – бъдещия първокласник Вики.

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.