Рубрики
Начало » Блог » Ники на матура. За жестовете от ЧОУ „Света София“, които ме трогнаха

Ники на матура. За жестовете от ЧОУ „Света София“, които ме трогнаха

 

niki matura bel 0

Вчера след матурата по български език и литература за 7 клас набързо споделих в личния си профил във Фейсбук моите вълнения. От близо месец Ники е със счупен крак и се притеснявах как ще стигнем, как ще издържи. Майчини вълнения. Бях трогната от цялото отношение на училището ни (ЧОУ „Света София“) и именно в тази насока е споделеното от мен, което сега ще поместя и в сайта си:

Толкова се притеснявах как Ники ще се справи с придвижването за матурите с патериците. Не можете да си представите колко ме трогнаха от нашето училище. Отиваме. Съучениците му се втурнаха да ни помагат да излезем от колата. От училището бяха отворили странична врата, за да не качва много стълби. Бяха приготвили количка, в която да изчака начало и да се придвижва след това. После дойде чичо Стефчо, за да му помогне, а г-жа Ковачева, зам. директор, го придружи до залата. Почувствах се спокойна, усетих голяма човещина и много ме трогнаха.

 

niki matura bel 1

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.