Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Новата сграда на „Българското школо“ в няколко снимки

Новата сграда на „Българското школо“ в няколко снимки

bg 6kolo5

Днес се отдадох на дълго снимане. След като заснех първия сняг на Витоша, реших да си сменя посоката и да снимам нещо, което отдавна планирам. Отправих се към Българско школо и да направя мои външни снимки на новата им сграда.

Сградата определено е много хубава и модерна с хубава гледка към Витоша от нея. Обликът е леко по-административен в сравнение с други училища, които обикновено са в топли цветове. Българско школо е в бяло и синьо. А днес се вписваше още по-добре на фона на планината с заснежения връх. На фасадата има надписи с имената на училището и Овергаз, лого, часовник и термометър.

Училището се намира съвсем близо до Американския колеж. До него се стига по натоварения булевард на „Младост“ – „Александър Малинов“. Ако идвате от центъра, трябва да минете супермаркет „ХИТ“ и малко след светофара да завиете надясно. Ако идвате от Околовръстното или „Младост 4″, трябва да отминете Полицейската академия и преди да стигнете до ХИТ и преди светофара, трябва да завиете вляво.

Аз паркирах на уличката пред училището. Тесничка е с доста паркирани автомобили, но дори и в 10 часа се намираха свободни места. Сградата на „Българско школо“ е с бариера и видях, че има и вътрешен паркинг.

А ето и снимките ми:

 

bg 6kolo1 (1) bg 6kolo3 bg 6kolo4  bg 6kolo7

bg 6kolo8 bg 6kolo9 bg 6kolo10 bg 6kolo12 bg 6kolo14

bg 6kolo15

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.