Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Огнян Огнянов – лауреат на Фондация „Димитър Бербатов“

Огнян Огнянов – лауреат на Фондация „Димитър Бербатов“

 

Oгнян Огнянов с Димитър Бербатов и други "Успели деца на България" снимка: Фейсбук страницата на ЧОУ "Света София"

Oгнян Огнянов с Димитър Бербатов и други „Успели деца на България“
снимка: Фейсбук страницата на ЧОУ „Света София“

 

Огнян Огнянов (3 клас, ЧОУ „Света София“), приятел и съученик на малкия ми син Вики, стана Лауреат на Голямата награда за постижения в област Наука през 2016 г. за ученици от I до IV клас на Успелите деца на България. Хубавата новина съобщиха от ЧОУ „Света София“ във Фейсбук страницата си.

 

Фондация „Димитър Бербатов“ за девети път награждава успелите деца на България в областта на изкуствата, науката и спорта. Едно от тези успели деца е нашият изключителен математик Огнян Огнянов от 3 клас. На 14.06.2017г. на благотворителния футболен мач All Stars 2017 Оги получи своето отличие лично от Димитър Бербатов. Под аплодисментите на целия стадион „Васил Левски“ той вдигна купата и стана Лауреат на Голямата награда за постижения в област Наука през 2016г. за ученици от I до IV клас.

 

Оги е с успехи в математиката. Браво, Оги!

Големият ми син Ники няколко години беше част от „Успели деца на България“. Прекрасна инициатива!

За Чебурашка

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".