Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » Отборът на Американския колеж по тенис на маса стана шампион на София

Отборът на Американския колеж по тенис на маса стана шампион на София

 

Отборът по тенис на маса на Американския колеж източник: http://acs.bg/

Отборът по тенис на маса на Американския колеж
източник: http://acs.bg/

 

Отборът на момичетата по тенис на маса в Американския колеж стана шампион на София за пета поредна година, съобщи на сайта на училището треньорът на девойките Ивайло Димитров.

 

Ивайло Димитров, треньор по отбора по тенис на маса в Американския колеж:

 

След седемчасов, изключително оспорван (за разлика от миналата година) турнир, състезателите на колежа спечелиха всички мачове срещу останалите пет училища. Поздравления за Румина Георгиева 9/3, Виктория Петрова 8/8, Евгения Велкова 8/2, Изабела Миланова 8/5 и Александра Радева 8/5!

Другата чудесна новина е, че в последвалия индивидуален турнир (два допълнителни часа!) Руми Георгиева, капитан на отбора, стана и индивидуален шампион на София. Така тя защити своята титла от миналата година и вече е двукратен отборен и двукратен индивидуален шампион. Браво!

 

Две от момичета ги познавам и новината за победата още повече ме зарадва.

 

Румина Георгиева от 9/3 е бивша възпитаничка на ЧОУ „Света София“ и съученичка на големия ми син в предишното училище (випуск 2014 на ЧОУ „Света София“). Много чаровно, общително, дисциплинирано и талантливо момиче. Явно талантът в семейството им предава по наследство. Дъщеря е на талантливия български художник Людмил Георгиев, за който съм ви разказвала в „Данибон“.

 

Изабела Миланова е ученичка сега в 8/5 клас на Американския колеж, но също е бивша възпитаничка на ЧОУ „Света София“ (випуск 2015).

 

Изабела Миланова

Изабела Миланова

 

Беше едно от „златните деца“ на ЧОУ „Света София“, което донесе много победи и награди в математиката, английския език, спорта и музиката за училището си. Племенница е на световноизвестния диригент Росен Миланов, за когото ви разказка в „Данибон“ Веселина Миланова, майка на Изабела.

 

Изабела Миланова и Веселина Миланова

Изабела Миланова и Веселина Миланова

 

Скоро Изабела участва и в Класическия концерт на Американския колеж.

 

София Матеева и Изабела Миланова

София Матеева и Изабела Миланова

 

Изабела беше приета в Американския колеж на едно от челните места. Изключително талантливо, умно и лъчезарно момиче.

 

Благодаря на Веселина Миланова за снимките и за хубавата новина!

 

За Данибон

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".