Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Фоторазходка из 3-я етаж на новата сграда на ЧОУ „Света София“

Фоторазходка из 3-я етаж на новата сграда на ЧОУ „Света София“

 

sveta sofia 3 etaj 13

 

На 8 ноември 2017 г. се проведе родителската среща на малкия ми син Вики, който е ученик в 4 клас в ЧОУ „Света София“. Имах доста ранен час и бях един от първите родители, които бяха в сградата. Този път родителската среща беше организирана на 3-я етаж в новата сграда на училището. Този етаж се ползва от тази учебна година. Планиран е да бъде с кабинети. Докато чаках и все още нямаше хора, надникнах наоколо. Беше свежо и приятно. Споделих ги и във Фейсбук.

 

Имайте предвид, че заради родителската среща, чиновете в някои стаи бяха разместени. В училището родителските срещи не са общи, а индивидуални – родител и учител. Психоложката ми сподели, че тепърва имат много идеи за реализиране и дооборудване на различните кабинети. Много ми хареса гледката от третия етаж на училището. Виждаше се есенна София в топли багри.

 

Фоторазходка

из 3-я етаж на ЧОУ „Света София“

8 ноември 2017 г., около 14 часа

 

 

Моля, имайте предвид, че „Данибон“ не предоставя услуги по посещения в училища, ресторанти, хотели, събития и т.н. и тяхното отразяване. Фоторазходките, пътеписите и репортажите ми са част от блоговата форма на сайта ми, където споделям мои или семейни емоции, наблюдения, впечатления. Посещавам събития и места, които са свързани с децата ми и семейството ми. Тъй като съм с журналистически опит, обичам да „репортерствам“ и да запазвам хубави емоции за спомен или да забелязвам интересни моменти, които да споделям с аудиторията си. Нямам времева възможност да предоставям такива услуги, когато са извън семейния ни календар. Предоставила съм възможност на партньори на „Данибон“ за представяне в рубриката „Представи се“.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".