Рубрики
Начало » Блог » Писмо от таен приятел

Писмо от таен приятел

 

viki pismo mati

 

1 юни 2016 г. беше един истински празник за моето малко хлапе. Заедно с братовчедка си Ирина бяха „Малки репортер на БНТ“. След това си поигра чудесно в Докторската градинка. А после дружно похапнахме във френска сладкарничка. Когато се прибрахме, хубавите изненади продължиха.

 

viki pismo mati

 

Вики беше получил своето първо писмо. Децата от класа си изпращаха писма в края на учебната година. Всеки беше изтеглил нечие име и го пазеше в тайна. В писмата си е трябвало да разкажат какво планират да правят през лятната ваканция. Класната им, г-жа Белухова, ги завела до пощата. Купили си марки и изпратили писмата си до своя таен приятел.

 

Вики писа до Ивчо, който също вече е получил нашето писмо. А получи писмо от своя приятел Мати.

 

Радостта у нас беше огромна. Това писмо остана запазено при семейните архиви с най-мили спомени.

 

Вики завърши втори клас на ЧОУ „Света София“. В класа ни има много хубави инициативи и винаги с радост ги споделям с вас. През годината правиха презентации. На Вики презентацията беше за известни картини. В края на годината ви разказах за най-вкусната диктовка – г-жа Белухова им беше направила кексчета, а след това рецептата беше им дадена под формата на диктовка.

За Данибон

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".