Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » Последен ден за регистрация за изпита в Американския колеж

Последен ден за регистрация за изпита в Американския колеж

american college tabela 1860

 

Днес е последният ден за регистрация за изпита в Американския колеж. Все още не е обявена бройката, но мълвата, която се носи сред родителите е, че тази година ще има повече кандидати в сравнение с предишните. Дали ще е така, още не може да се каже. Ако се гледа Google Trends, тази година има по-голямо търсене по ключови думи „Американски колеж“ в сравнение с предишните няколко години.

Вчера преглеждах Google Trends и съпоставях търсенията по ключови думи „Американски колеж“. През януари и февруари 2014 г. (за февруари са все още частични) има по-голямо търсене в сравнение с предишните две години. В момента търсенето е подобно на юни 2013 г., когато течеше периодът на записвания в Колежа.

Силните периоди на Американския колеж за търсения по ключова дума са април (или март), когато излизат резултатите от изпитите; юни – когато тече записването за Колежа; март – изпитът в Колежа; септември – началото на учебната година; февруари – записвания за изпита за Колежа; януари – по-усилено проучване на информация за Колежа.

Най-голямо търсене по ключовите думи „Американски колеж“ е имало през април 2005 г. Следват: април 2007 г., април 2006 г., април 2009 г., април 2008 г. От 2010 г. има тенденция за намалявания на търсенията, но пак се запазват на сравнително добро ниво. В по-близките години силно търсене на информация за Колежа е имало през юли 2010 г. и април и юни 2011 г., юни 2012 и март 2013 г. Миналата година през март беше изпитът за Колежа, но и в същия месец излязоха резултатите. Това е повлияло за първи път март месец да изпревари традиционния силен месец април по тази ключова дума.

Колко души са кандидатствали през последните години?

2013 г. – 399 души

2012 г. – 384 души

2011 г. – 355 души

2010 г. – 454 души

През миналата година бяха обявени допълнителни дати за регистрация. Все още от Колежа не са съобщили дали ще има такава възможност и тази година. Затова днес остава последната възможност за регистрация. Тя е от 14,30 до 17 ч. Днес по изключение регистрацията ще е във фоайето на Острандър Хол – основната ни сграда. Ще има указателни табели навсякъде.

Подробности за записването можете да прочетете ТУК.

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.