Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Последната родителска среща на Ники в ЧОУ „Света София“

Последната родителска среща на Ники в ЧОУ „Света София“

 

sv sf 16 sept 2013 niki 6

 

Днес беше последната родителска среща на големия ми син Ники Благоев в ЧОУ „Света София“. Кога минаха 8 години! По пътя дори се насълзих. Толкова приятелства създадохте за тези години, а класът ни – 7 „А“ е страхотен. Винаги сме имали и невероятни класни – г-жа Вълкова (1-3 клас) и г-жа Тантилова (4-7 клас). Прекрасни преподаватели, прекрасни родители, прекрасни деца! Пожелавам на всички такова приятелско обкръжение, каквото сме имали ние.

Всички учители силно стискат палци на децата в неделя на изпита за Американския колеж. Дано да се съберат отново повечето! Успех!

Днес вълненията на родителската среща бяха около предстоящия изпит в Американския колеж, но усилено тече и подготовката за матурите. Летвата от предишните випуски е вдиганата много висока (м.г. първо място в София и 3 място в България) и децата осъзнават, че трябва да дадат всичко от себе си и тази година, дори и да са приети в Колежа. А след матурите пък за мнозина предстоят и изпити по английски и ще гонят С1 ниво. Интересна година!

Отново успех!

В сряда беше родителската среща на най-малките – децата от предучилищния клас или както ги наричаме „ПУК“-чета. Чух много прекрасни думи за малкия ми син Виктор. Справя се чудесно по всичко. Останах много доволна и много щастлива. В 1 клас ще бъдат напълно разместени класовете и вече се вълнувам къде ще се падне, но съм убедена, че и неговият клас ще бъде страхотен като този на батко му. И още нещо – радвам се, че с малкия продължаваме напред в училището и отново имаме много приятели.

На снимката: Ники Благоев и г-жа Тантилова, преподавател по БЕЛ и класен ръководител на 7 „А“ клас

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.