Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » Промяна на датите за срочните изпити в Американския колеж (2019)

Промяна на датите за срочните изпити в Американския колеж (2019)

 

acs tabela snyag

 

Заради грипната ваканция от Американския колеж обявиха промяна на срочните изпити, т.н. „файнъли“. Вместо на 28 и 30 януари те ще се проведат на 6 и 7 февруари. Вторият срок в Американският колеж ще започне на 8 февруари.

Ето и цялото съобщение:

 

Министерството на образованието и науката обяви в петък, че всички училища в София трябва временно да преустановят дейността си между 28 януари и 4 февруари, за да се предотврати допълнителното разпространение на грипа.

Колежът ще възобнови работа в сряда, 6 февруари, след предварително обявения ден междусрочна ваканция – 5 февруари. Срочните изпити, първоначално планирани за 28 и 30 януари, ще се проведат на 6 и 7 февруари, като следват обичайните изпитни графици.

Часовете от втория срок ще започнат в петък, 8 февруари.

Министерството на образованието и науката си запазва правото да допълва или отменя тези мерки, в зависимост от развитието на епидемичните процеси в София.

 

По имейлите родителите бяха уведомени с писмо от Декана на учениците, в което се дават подробности кога какви изпити ще има.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".