Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » Информация за първата родителска среща на новите 8-класници в Американския колеж (2014)

Информация за първата родителска среща на новите 8-класници в Американския колеж (2014)

american college dalechna tabela

 

Вчера подадохме в Американския колеж удостоверението за завършен 7 клас и окончателно финализирахме записването на големия ни син Ники там. Необходимо е да се подаде и копие от характеристиката на детето. От Колежа ни дадоха списък с книги, които трябва да се четат през лятото и ни съобщиха, че ще получим писма (не имейли) за първата родителска среща. Ще бъдат изпратени на адресите, които сме посочили за кореспонденция. Очаква се родителската среща да бъде на 12 септември 2014 г. (петък) от 17 часа. Ще се проведе (доколкото разбрах) в залата, в която се провеждат театрални представления. Поканени са родителите и учениците (ако пак правилно съм разбрала).

Помествам информацията, защото знам, че доста родители се вълнуваха кога е родителската среща, за да знаят как да планират септемврийските си почивки и отпуски.

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.