Рубрики
Начало » Частно образование » Разказът на Радост за кандидатстването в Америка е начело в Google

Разказът на Радост за кандидатстването в Америка е начело в Google

kandidatstvane v amerika 280От известно време забелязвам, че към сайта ми има доста трафик по ключова дума „кандидатстване в Америка“ и голям интерес към статията „Споделено от Радост: Кандидатстването в Америка“. Сега проверих в браузърите и наистина Гугъл я изстрелял на челна позиция. Браво, Радост!

За мен тази статия също е изключително полезна. Въпреки че съм й била редактор и я знам в подробности, продължавам да намирам много ценни информации, а така също и в цялата поредица „Споделено от Радост“, където Радост разказва за кандидатстването в престижни университети, за SAT, за стипендиите и за обучението в Американския колеж.

Познавам Радост от години – точно, когато дъщеря й влезе в Американския колеж. Радост винаги е била всеотдайна и се раздава от цялата си душа. Отделно са и страхотен екип с дъщеря й. Радвам се, че успяха! Изключително много съм благодарна на Радост за цялата информация, която сподели и с нас в Danybon. Дано да е полезна за много български семейства, които също да имат поводи за радост и гордост с децата си. За мен статиите на Радост са истинска съкровищница.

Тази седмица дъщерята на Радост завършва Американския колеж. Догодина продължава своето обучение в престижен университет в САЩ. Приета е по първо желание и с огромна стипендия. От все сърце й желая все така да върви напред.

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.