Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » Удължен е крайният срок за регистрацията за изпита в Американския колеж

Удължен е крайният срок за регистрацията за изпита в Американския колеж

 

acs noemvri 2020

 

 

От Американския колеж в София удължиха крайния срок за регистрация за изпита в училището. Първоначално той беше до 28 февруари 2020 г. Новата дата е 4 март до 16,30 ч.

 

Ето цялото съобщение от училището:

 

Крайният срок за регистрация за приемния изпит в Американския колеж след 7. клас е удължен до 16:30 ч. в сряда, 4 март 2020 г. Модулът за регистрация, както и допълнителна информация, ще намерите на нашия уебсайт, раздел Прием на български ученици след 7. клас. Пожелаваме успех на всички кандидат-гимназисти!

 

 

Удължаването на срока в Американския колеж в типично за последните години, в които следя новините от училището. Задавала съм въпроси за причината. Обикновено се прави, когато има родители, които се забавят с някой документ или в училището са получили молба от семейства за по-дълъг срок.

 

Миналата година кандидатите бяха 658 души. Преди да обявят допълнителната дата за регистрация през 2019 година бройката беше 649 души. По неофициална информация от семейства на кандидатстващи бройката към момента може би е близка.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Колко са били кандидатите за Американския колеж през 2008-2018 година?

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".