Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » ЧОУ „Света София“ – шампиони по футбол в първия турнир „Лозенец къп“

ЧОУ „Света София“ – шампиони по футбол в първия турнир „Лозенец къп“

 

sveta sofia football

 

Преди малко по малкия ми син Вики получих приятен подарък от друга майка от нашето училище – ЧОУ „Света София“. Децата ни бяха заедно на кунг-фу и шах, а тя е купила днешен вестник, в който има снимка на футболистите на училището ни. През тази седмица те са станали шампиони в първия турнир „Лозенец къп“, организиран от футболната школа „Лозенец Спорт“.

Футболът е на особена почит в ЧОУ „Света София“. Още в ПУК момчетата се включват в състезания между класовете. От 1 клас нагоре започват да тренират по-сериозно с Алекс Паунов, а от 2-3 клас вече влизат в училищните отбори по футбол. В 3 клас участват в състезания. Още си спомням с какви трепети ходехме на футболни мачове, когато големият ми син Ники беше третокласник и беше избран да бъде включен в отбора. Събрахме се всички родители и подкрепяхме „нашите“.

Днес във вестник „Тема: Спорт“ има голяма снимка на шампионите от ЧОУ „Света София“. Разположена е в средата на вестника под заглавие „Надежди“ (вижте горе). На Фейсбук страницата на СФК „Лозенец Спорт“ също има тяхна снимка.

 

 

sv sofia shampioni po football 1 sv sofia shampioni po football 2

 

 

Сребърни медалисти са ЧОУ „П. Берон“, в чийто отбор играят синовете на Любослав Пенев и Велизар Димитров.

Поздравления за шампионите от ЧОУ „Света София“, техния треньор Алекс Паунов, другите футболни отбори и на организаторите на „Лозенец къп“!

Снимките са предоставени от Петър Петров със съдействието на Емилия Стефчева.

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.