Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » В Американския колеж преподавателите си представят СИП-овете пред учениците

В Американския колеж преподавателите си представят СИП-овете пред учениците

 

acs sip

 

На Фейсбук страницата на Американския колеж днешната снимка впечатлява особено много – от една страна, самата фотография е много хубава, а друга – инициативата, за която разказва също е страхотна – преподавателите от Колежа представят своите СИП-ове пред учениците.

На снимката се вижда как г-н Олтман не пести сили при представянето на своя СИП на тема „Историята на Константинопол – пътеводител за посетителите на най-важния град в историята“.

Американският колеж е известен с многото си допълнителни дейности и клубове, които възпитаниците му могат да си изберат. А дори има възможност (по информация от родители) учениците сами да предложат клуб по тема, която го вълнува и ако съберат определен брой сподвижници, от училището им съдействат за реализиране на идеята.

На Фейсбук страницата на Колежа ежедневно се публикува „Снимка на деня“. През тази седмица от училището ни показаха какви подобрения са направени през лятото в училището – например, сградата, в която учат 8-класниците, а преди дни съпреживяхме първата седмица от живота на 8-класниците в Колежа.

снимка: Фейсбук страницата на Американския колеж

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.