Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » Михаела Захариева от Американския колеж със сребърен медал от Международната олимпиада по астрономия

Михаела Захариева от Американския колеж със сребърен медал от Международната олимпиада по астрономия

american college michaela zaharieva

Дванадесетокласничката от Американския колеж Михаела Захариева спечели сребърен медал на Международната олимпиада по астрономия в Южна Корея, съобщиха на Фейсбук страницата си от Колежа и поздравиха своята възпитаничка. Престижното състезание се проведе в периода 15-23 октомври.

На сайта на училището има допълнителна информация, в която се съобщава, че Михаела е част от Националния отбор на България по астрономия. Тя се е класирала за него втора на Тренировъчната и квалификационна сесия по астрономия, която се е провела на Бузлуджа по-рано тази година.

В ноемврийския брой на ACS Newsletter ще бъдат поместени подробности за участието на Михаела Захариева, допълват от Колежа.

Поздравления за Михаела Захариева и от Danybon!

Фейсбук страницата на Американския колеж вече е с 1016 фена, 77 души говорят за това в социалната мрежа. Колежът има много интересен стил на общуване във Фейсбук. Помества по една снимка на деня, придружена с информация или линк към сайта на училището. Рубриката се казва „Снимка на деня“. Понякога са стари снимки – на сградата преди или на предишни випуски, а друг път са снимки от ежедневието в Колежа.

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.