Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » Събития по завършването на випуск 2019 на Американския колеж в София

Събития по завършването на випуск 2019 на Американския колеж в София

 

acs april 2019

 

Днес е последният учебен ден на випуск 2019 на Американския колеж. В този випуск е и големият ми син Николай. Предстоят им и завършващите изпити за края на учебната година, т.н. „файнъли“, а после и матурите, но днес приключват своето обучение.

 

Американският колеж в София е поместил в календара си някои от събития по завършване на випуск 2019.

 

25 април 2019 – Last Bell

16 май 2019 г. – Официална вечеря на випуск 2019

17 май 2019 г. – Церемония по завършването на випуск 2019

25 май 2019 – бал

 

Успех на випуск 2019!

Накъде продължава випуск 2019 на Американския колеж? 

И тази година от Американския колеж могат да се похвалят с успехи на своите ученици. Има приети ученици в изключително престижни университети в САЩ, Великобритания, Холандия и в други държави.

 

Ако желаете да споделите в Данибон информация за завършващите колежани, която да оформя в статия, можете да ми пишете на danybon.pr@gmail.com.

 

Можете да ми пишете следните данни:

 

– име (по желание)

– университет, в който продължава

– специалност

– профили в Американския колеж (втори чужд език и профил)

– в кое училище е учил до 7 клас

– друга информация, която смятате, че ще е полезна

– съвети (по желание)

 

Преди две години Христо Папазов сподели изключително ценна информация за своето кандидатстване и за приема си в Принстън. Тази статия се оказа много полезна за много други младежи и семейства. Преди 6 години Радост, родител на възпитаничка на Американския колеж, започна рубрика в Данибон „Споделено от Радост“, в която разказа за кандидатстването в Америка и за впечатленията си от Американския колеж в София. Тези публикации все още се четат с огромен интерес. Съвсем скоро получих писмо от майка на току-що прието момиче в колежа. Тя сподели, че статиите на Радост ги е прочела поне 50 пъти.

 

Ако и други ученици или родители на възпитаници на Американския колеж (а и на други училища – например СМГ, ПЧМГ, математическите гимназии, езиковите гимназии) желаят да споделят своя положителен опит, ще се радвам да съдействам, за да е полезна информацията и за следващите поколения. Можете да ми пишете на danybon.pr@gmail.com.

 

Този випуск го следях с голяма любов и трепет и с радост ще съдействам с поместване на информация за тяхната реализация. Желая им успех от все сърце!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Николай Благоев избра ТУ Делфт

Успешният път на Христо Папазов в математиката

СПОДЕЛЕНО ОТ РАДОСТ

Ценни съвети от Димитър Димитров за Американския колеж и за кандидатстването за стипендия в чужди елитни училища

За Данибон

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".