Рубрики
Начало » Топ новини » ЧОУ „Света София“ поздрави своите седмокласници за отличните резултати на Cambridge FCE

ЧОУ „Света София“ поздрави своите седмокласници за отличните резултати на Cambridge FCE

 

sveta sofia most nadpis

 

23-ма седмокласници са с ниво С1 от изпита по английски на Cambridge FCE, става ясно от информация на сайта на ЧОУ „Света София“. Те са получили най-високата оценка А, която им дава по-високото ниво. Това са 48% от явилите се. Малкият ми син също е един от учениците с ниво С1.

 

От училището отбелязват, че подготовката за изпита е протекла основно в онлайн среда. Изпитът беше присъствен и проведен от независими изпитващи.

 

Ето съобщението от ЧОУ „Св. София“, с което поздравяват своите седмокласници:

 

fce

 

 

За поредна година учениците в седми клас на ЧОУ „Света София“ показаха впечатляващи резултати на международния изпит по английски език на Cambridge FCE (Първи сертификат). Всички деца се представиха безупречно, като за първи път 48% от тях (23 от явилите се) са с резултат А, който им носи сертификат за ниво С1!

Въпреки че подготовката за изпита се проведе основно онлайн, забележителните постижения на нашите седмокласници показват, че чрез постоянство, борбеност, труд и мотивация да се справят с предизвикателства могат да покорят нови върхове! На техните учители, които продължават година след година да надминават себе си, можем само да се възхищаваме.

Изключително горди сме, че прекрасните резултати на нашите ученици и техните преподаватели са в пълен унисон с наградата, която ЧОУ „Света София“ получи през месец май 2020 година от асоциацията на училищата “Кеймбридж“.

Пожелаваме на всички наши ученици много успехи! Продължавайте смело напред!

 

 

За поредна година учениците в седми клас на ЧОУ „Света София“ показаха впечатляващи резултати на международния изпит по…

Posted by ЧОУ „Света София“ on Tuesday, January 19, 2021

 

 

От изпитния център са изпратили поздравително писмо до училището. В него те отбелязват, че резултатите на децата са повече от прекрасни. Много от тях са за ниво C1, което е огромно постижение за тяхната възраст.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".