Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » ЧОУ „Света София“ е сред финалистите в категория „Образование“ на наградите на „Forbes“ за 2020 г.

ЧОУ „Света София“ е сред финалистите в категория „Образование“ на наградите на „Forbes“ за 2020 г.

Forbes Business Awards

 

sveta sofia most nadpis

 

Частно основно училище „Света София“ е сред номинираните от списание „Forbes“ за една от трите най-добри компании в категория „Образование“ за 2020 година, съобщават от училището на сайта си.

 

Другите два финалиста в категория „Образование“ са Американският университет в България и Телерик Академия. Победител в тази категория е Телерик Академия, става ясно от страницата на организаторите Forbes Business Awards 2020.

 

Forbes Business Awards включва 12 категории. Сред тях са „Работодател на 2020″, „Обществено отговорна компания“, Стартъп за 2020 и др. Работодател на 2020 г. е Прогрес Софтуер. Обществено отговорна компания за 2020 година е Лидл България. Компания на 2020 е Телерик Академия.

 

ЧОУ „Света София“ е едно от най-престижните и желани училища в страната. Всяка година е сред лидерите от матурите в 7 клас. Обучението в него е от предучилищен до 7 клас. Приемът е с изпити. Явяват всяка година много кандидати.

 

Телерик Академия е уважанава образователна институция, която предоставя вече години наред обучение по програмиране. Курсовете за деца са безплатни и се радват на голям интерес.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".