Рубрики
Начало » Коронавирус » ЧОУ „Св. София“ обяви как ще се пътува в училищните автобуси

ЧОУ „Св. София“ обяви как ще се пътува в училищните автобуси

 

sveta sofia bus s kartinki

Маски, дезинфектант за ръце, дезинфектиране на автобусите – това са част от мерките, които обяви Частно основно училище „Света София“ за ползване на училищния транспорт през новата учебна година.

 

И през новата учебна година ще осигуряваме на нашите ученици удобен и безопасен транспорт до училище, като това ще става при максимално спазване на противоепидемичните мерки.

 

✅ Учениците ще пътуват с маски

✅ В автобусите ще има дезинфектант за ръце

✅ При всяко излизане от автобуса, той ще бъде дезинфектиран

✅ Променяме и организацията на излизане от училище, за да избегнем струпване на децата.

 

 

Голяма част от учениците на ЧОУ „Света София“ ползват училищните бусове. Различни маршрути обхващат всички квартали на столицата. Услугата в повечето случаи е от врата до врата. Как ще се ползват училищните бусове при новите изисквания за безопасност в условията на коронавирус е един от често задаваните въпроси между родителите. Другите теми на разговори са свързани с мерките, които ще вземе училището по време на обучението на учениците. Очакванията към всички частни училища са много по-големи от това, което предлагат в МОН.

 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Как частните и чуждестранните училища в България ще започнат новата учебна година в условията на пандемия от коронавирус?

Защитени мехурчета, маски, мерене на температурата, социална дистанция – част от мерките в Англо-американското училище

Частно училище в Добрич ще даде възможност и за онлайн обучение, ако ученик се чувства добре, но остане у дома си по преценка на родител или лекар

Новата учебна година в условията на коронавирус – различни статии

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".