Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Първо място за отборите на ЧОУ „Света София“ в Столичното първенство по тенис на маса 2014

Първо място за отборите на ЧОУ „Света София“ в Столичното първенство по тенис на маса 2014

 

tennis na masa stsf 0

Отборите на ЧОУ „Света София“ по тенис на маса и при момичетата, и при момчетата заеха първо място в Столичното първенство по тенис на маса момичета – „Ученически игри 2014″. Победата при момичетата извоюваха Емили Влайкова, Яна Муратева, Изабела Миланова от VI клас и Лаура Костова от VII клас. Отборът на момчетата в състав Иван Янакиев, Алекс Ласерманов от VI клас, Филип Фиков от V клас и Денис Аджар от IV клас в жестока конкуренция също зае I-во място.

Имената на много от тези деца ще срещнете и сред победителите и в други сфери – например има математици, а така също и успешна българска състезателка по спортни танци, т.е. успехите са им в различни области.

Треньор на отборите на ЧОУ „Света София“ е Алекс Паунов.

Подробности за успеха по тенис на маса ще намерите на сайта на ЧОУ „Света София“ ТУК, а така също и на Фейсбук страницата на училището.

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.