Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » Осмокласник от Американския колеж навлиза в световния футбол

Осмокласник от Американския колеж навлиза в световния футбол

 

vladi nikolov acs football

 

Осмокласникът от Американския колеж Владимир Николов е поканен на проби във футболен клуб „Лацио“, съобщиха на сайта си от Американския колеж.

 

Осмокласникът Владимир Николов отскоро е в Американския колеж в София, но вече е постигнал особена популярност, благодарение на едно постижение на футболното поле.

Той бе поканен на проби в Лацио – клубът, който е печелил шампионски титли в Италия и в УЕФА.

Николов прави първите си стъпки във футбола на осем години в Славия, до голяма степен благодарение на това, че баща му е бивш професионален футболист. Наблюдател на Лацио го забелязал на контролна среща за националния ни отбор. Италианецът поканил момчето да тренира една седмица на тяхната база…

Сега Николов отново е в колежа, където тренира и учи усилено за края на своя първи срок. Той очаква да получи рапорт за представянето си в Италия. Нетърпелив е да се запознае със силните и слабите си страни според Лацио, както и какво и как трябва да подобри. И дали това ще доведе до бъдеща работа с шампионския клуб.

Макар че, ако зависеше от него, моментално би отишъл в Реал Мадрид.

 

Целият материал можете да прочетете на сайта на Американския колеж

 

Владимир Николов е бивш възпитаник на ЧОУ „Света София“, випуск 2015 – випускът заел 1-во място на матурите в 7 клас в България и изпратил над 20 възпитаници в Американския колеж. Помня още най-първите изявина Влади като част от футболния отбор на училището. Още тогава се отличаваше с изключителни футболни умения и печелеше победи и отличия.

 

снимка: Американски колеж

източник: Американски колеж; Борислав Димитров – треньор на футболния отбор на Американския  колеж в София 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.