Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » Всички места за 8 клас в Американския колеж са запълнени (2017)

Всички места за 8 клас в Американския колеж са запълнени (2017)

 

acs 40

 

Американският колеж обяви, че всички места за прием в 8 клас, са запълнени. Срокът за записване беше до 27 юни 2017 г.

 

Всички места, обявени за прием на ученици от Випуск 2022 са запълнени.
С това Американският колеж завършва процедурата по прием 2017.

През всички години, в които следя новините от Американския колеж, това се случва за първи път. Винаги досега е имало допълнително поканени ученици.

От няколко години (по спомен – от 2015 г.) училището предприе нов начин за поканване на ученици за записване. За обявените 160 бройки вече отправя покана към първите 100 момчета и първите 100 момичета, общо 200 ученици. Така по-бързо се приминава към окончателно приключване на процедурата. Но винаги е имало и няколко допълнителни бройки на новопоканени в края на юни. За първи път от Американския колеж не канят нови резерви.

Тази година имаше и още една специфика. Броят на кандидатстващите се увеличи в сравнение с предишните години и наближи почти 500 кандидати.

Брой на кандидатите: 492

Момичета: 257
Момчета: 235

 

Успех на новоприетите колежани!

 

Прочетете всичко за изпита на този випуск и кои са приетите ученици – тук.

Всички новини за Американския колеж в „Данибон“ следете в специалната рубрика, в която можете да намерите информация, споделен опит и емоции, статистика за последните няколко години.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Изпит в Американския колеж за прием след 7 клас (2017)

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".