Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » Всички места за информационните срещи на Американския колеж са запълнени

Всички места за информационните срещи на Американския колеж са запълнени

 

acs 40

 

Всички места за информационните срещи и Дните на отворените врати на Американския колеж са запълнени, показа проверка на „Данибон“. Посещението на тези събития тази година изисква предварителна регистрация.

 

Проверих по онлайн формулярите за регистрация. Всички места за всички информационни срещи и Дни на отворените врати са запълнени. И за страната, и за столицата. Няма места дори и за януари, когато е последният Ден на отворените врати.

 

От 20 години следя това училище, определено кампанията тази година ще е доста интересна. Все още не мога да прогнозирам какъв ще е броят на кандидатите, но забелязах колко бързо се изчерпаха местата за информационните срещи и Дните на отворените врати.

 

Ето и самото представяне на Американския колеж в „Данибон“:

http://www.danybon.com/predstavi-se/acs-inovativno-uchiliste-s-tradicii-v-obrazovanieto/

Информация от Американския колеж:

 

Всички въпроси, свързани с информационните срещи и Дните на отворените врати, може да отправяте на телефон +3592 434 1008 или да изпращате на r.mihaylova@acsbg.org.

За Данибон

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".