Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » Представители от Йейл на среща с кандидат-студенти в Американския колеж

Представители от Йейл на среща с кандидат-студенти в Американския колеж

 

yale

 

Представителите на Йейл ще гостуват в Американския колеж и ще се срещат с бъдещи кандидат-студенти, които проявяват интерес към университета. Срещата ще бъде на 10 октомври 2014 г. от 18 часа в Концертната зала на училището. На нея могат да присъстват и ученици, които не са възпитаници на Американския колеж.

И още едно събитие, което могат да посетят всички, които се интересуват – то е на 16 октомври 2014 г. от 18 ч. (Концертна зала) и е с представители на Yale-NUS. Сега погледнах сайта на този университет. Той е автономен колеж, създаден от National University of Singapore и от Йейл.

Друга среща с представители на чужди университети, която е отворена за всички ученици, е на 8 октомври 2014 г. от 15:30 ч. в Концертната зала на Колежа.  На нея ще присъстват представители на Boston University.

Отправих запитване към Американския колеж дали е необходими да се заяви участие и да се осигури достъп до срещите. Получих отговор от Колежа и го публикувам:

„Всеки, който желае да посети някоя от презентациите на университети, трябва да се обади предварително на телефоните на Колежа, за да му бъде осигурен достъп. Телефоните са: 02/434 10 08, 434 10 10, 434 10 11.“

Ако темата за образование в чужди университети ви вълнува, можете да следите тук кога и с кого има срещи в Американския колеж.

снимка: Йейл

изтоник: Американски колеж

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.