Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » Започна регистрацията за Дните на отворените врати в Американския колеж в София

Започна регистрацията за Дните на отворените врати в Американския колеж в София

 

acs 24 april 2018 nova sgrada 8

 

На сайта на Американския колеж в София вече не само има дати за Дните на отворените врати, но също така стартира и процедурата по регистрация за тези събития.

 


27 октомври 2018 г., събота, 11:30 ч.

10 ноември 2018 г., събота, 11:30 ч.

13 ноември 2018 г., вторник, 16 ч.

8 декември 2018 г., събота, 11:30 ч.

12 януари 2019 г., събота, 11:30 ч.

 

Горещо препоръчвам посещението на тези събития от 7-класниците и техните родители, които се интересуват от училището. По време на тези събития ще имат възможност за обиколка из сградите на колежа, а после ще просъстват на информационна среща, където ще научат тънкости около кандидатстването и изпита.

 

За семействата, които са напълно сигурни, че Американския колеж в София е тяхното училище, препоръчвам да си запазят място още за първата възможна дата. Така ще имат възможност достатъчно рано да се ориентират за какво става дума и да могат да се подготвят добре.

 

Дните на отворените врати са подходящи, според мен, и за 6-класници и техните семейства.

 

За учениците от по-малките класове подходящ вариант за опознаване на Американския колеж е Фестивалът на изкуствата, който се провежда през юни.

 

Още информация можете да намерите на сайта на Американския колеж.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".