Рубрики
Начало » Коронавирус » Учениците от 3 до 7 клас в 107 ОУ преминават на онлайн обучение

Учениците от 3 до 7 клас в 107 ОУ преминават на онлайн обучение

 

Фейсбук: 107 ОУ

Фейсбук: 107 ОУ

 

Учениците от 3 до 7 клас в 107 ОУ преминават на онлайн обучение, става ясно от съобщение на сайта на училището. Срокът е от 11 до 24 ноември. Причината: „през почивните дни заболеваемостта се повиши драстично и училището е изчерпило всички възможности за ограничаване на заразата“.

 

 

Информирам Ви, че след взето решение на педагогическия съвет от днес и съгласувано с обществения съвет на извънредно онлайн заседание и при отчитане на нагласите на родителите /направено с анкета/, считано от 11.11.2020 година до 24.11.2020 година учениците от трети до седми клас преминават на онлайн обучение в електронна среда при спазване на седмичното разписание на часовете.

Това решение се налага, тъй като през почивните дни заболеваемостта се повиши драстично и училището е изчерпило всички възможности за ограничаване на заразата. Към момента има и три карантинирани паралелки в училището, както и 47 ученици поставени под карантина заради болен близък! Извън поставените под карантина ученици днес отсъстват 96 ученици.

Моля да се свръжете с класните ръководители и преподавателите по предмети.

Учениците от първи и втори клас остават в училище на присъствен режим на обучение.

Ще се радваме да се видим отново на 25.11.2020 година при нормална организация на учебния процес!

С пожелание за здраве, Данко Калапиш, директор на 107. ОУ

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".