Рубрики
Начало » Коронавирус » 81 СУ извежда всички свои ученици в онлайн обучение

81 СУ извежда всички свои ученици в онлайн обучение

1-4 клас – онлайн чак до 4 декември

Screenshot from 2020-11-21 13:57:33

 

„В 81-во училище и начален етап минава на дистанционно обучение от понеделник“, съобщи за Данибон родител. На сайта на училището са публикувани две съобщения – едното е за учениците от 1 до 4 клас, които преминават на онлайн обучение, а другото е за учениците от 5 клас, които продължават онлайн. Прогимназиалните класове в 81 СУ учат от разстояние от 5 ноември.

 

Учениците от 1 до 4 клас ще учат дистанционно от 23 ноември до 4 декември. Часовете ще са синхронни и по 20 минути.

5-класниците на 81 СУ ще се обучават онлайн от 23 до 26 ноември. Часовете ще са синхронни и по 30 минути.

6-12 клас със заповед на столичния кмет са онлайн.

 

Причината: влошаващата се епидемична обстановка.

 

Решението е взето на 18 ноември на педагогическия съвет. Проучено е и мнението на родителите и е съгласувано с Обществения съвет на училището.

 

Ето цялото съобщение:

 

Уважаеми родители,

Апелираме към Вас:

– да осигурите на учениците необходимите технически и технологични условия за пълноценното им участие в обучението в електронна среда от разстояние.

– да осигурявате редовното им участие в обучението и своевременно да уведомявате класния ръководител за отсъствие на ученик по уважителни причини.

– да съдействате за спазването на правилата за провеждане на обучението и при проблеми своевременно се обръщайте към класния ръководител.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".