Рубрики
Начало » Коронавирус » Прогимназиалните класове на 81 СУ минават на онлайн обучение

Прогимназиалните класове на 81 СУ минават на онлайн обучение

 

imageedit_1_9673199564

 

Учениците от 5 до 7 клас на 81 СУ „Виктор Юго“ в София минават на онлайн обучение от 5 до 20 ноември, става ясно от съобщение на сайта на училището.

 

Уважаеми ученици и родители,

С оглед на влошаващата се епидемична обстановка и във връзка със доклад на директора съгласно Заповед № РД09-2924/ 26.10.2020 г. на Министъра на образованието и науката, Ви уведомяваме, че считано от утре, 05.11.2020 г., до 20.11.2020 г. (вкл.), учениците от прогимназиален етап също преминават в обучение от разстояние в електронна среда.

Учебните часове ще се провеждат по седмично разписание, в електронната платформа на училището с получените служебни акаунти. Синхронното обучение за прогимназиален етап следва да се провежда в рамките на 30 минути.

Уважаеми родители,

Апелираме към Вас:

– да осигурите на учениците необходимите технически и технологични условия за пълноценното им участие в обучението в електронна среда от разстояние.

– да осигурявате редовното им участие в обучението и своевременно да уведомявате класния ръководител за отсъствие на ученик по уважителни причини.

– да съдействате за спазването на правилата за провеждане на обучението и при проблеми своевременно се обръщайте към класния ръководител.

Заедно можем повече!

Бъдете здрави!

Училищно ръководство

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".