Рубрики
Начало » Коронавирус » COVID+ » COVID и богатите » COVID мярка: Луи Вюитон с мобилен бутик до къщите на богатите

COVID мярка: Луи Вюитон с мобилен бутик до къщите на богатите

Безопасно и комфортно луксозното пазаруване

 

bag-950930_640

Луксозната марка Луи Вюитон предлага вече мобилен бутик, който да паркира до прага на къщите на богатите в Калифорния. Така те спокойно ще могат да пазаруват индивидуално и на воля по време на пандемията без да се притесняват от зараза.

 

Ковид услугата на френската модна къща се наречена LV By Appointing и ще се предлага на богатите клиенти в Калифорния през следващите няколко месеца.

 

Планът е до домовете на заможните клиенти да се изпращат мобилни бутици, които са лъскави, футуристични ремаркета. В района на Лос Анджелис ще може да се пазарува в тях до средата на март, след това новата услуга ще се насочи към друг район.

 

Тези, които са вече клиенти на Луи Вюитон, могат да се обадят в местния магазин, за да заявят пристигане на луксозното ремарке. В мобилния бутик ще присъства селекция от стоки, съобразени с личните предпочитания на дадения клиент. Обикновено в местните магазини са регистрирани размерите и любимите продукти и подборът става лесно.

 

В деня на мобилното пазаруване, луксозният бутик на колела ще паркира пред дома на клиента, който трябва само да излезе и да пазарува колкото си иска.

 

Всяка персонализирана селекция включва облекла, аксесоари, аромати, часовници и бижута, както и кожени изделия и предмети за пътуване. Ще присъствати продукти от новите колекции.

 

Няма ограничение за това колко дълго някой клиент трябва да пазарува, но всичко е толкова добре подбрано, че се очаква клиентът да не губи много време.

 

LV By Appointing стартира в района на Ню Йорк в края на 2020 г.  Тогава беше позволено на трима души да наемат мобилния бутик едновременно. Имаше изискване всички да носят маски по време на пазаруването си.

 

Луксозните ремаркета бутици са със специална вентилация, за да се поддържа въздухът чист. Ако времето позволява, вратите се държат също отворени за още по-добра циркулация на въздуха.

 

Ковид пандемията роди много иновативни решения, които особено за заможните клиенти са изключително премислени и им предоставят безопасен комфорт и задоволяват любовта им луксозното пазаруване.

 

Анализите сочат, че тази мобилна услуга има потенциал и в бъдеще. Прогнози са, че това може да е вариант за пост-пандемична луксозна търговия на дребно.

 

Със или без вируса тези луксозни мобилни бутици могат да направят пазаруването много по-лесно.

 

Да получиш миниатюрна версия на любимия си магазин пред къщата си и да имаш специално индивидуално преживяване от висок клас се оценява от богатите клиенти като изключително привлекателно и безопасно задоволяване на страстта им към луксозното пазаруване.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".