Рубрики
Начало » Коронавирус » Няма вече НОЩ, но Ангелов ще продължи да информира

Няма вече НОЩ, но Ангелов ще продължи да информира

обн. 16.4.2021 г.

 

presentation-1454403_640

 

НОВО (16.4.2021) – Ангелов ще даде още днес в 10 ч. брифинг

 

Още по-ново прессъобщение

 

Днес, 16 април, в 10.00 ч., в Гранитната зала в Министерския съвет министърът на здравеопазването в оставка проф. Костадин Ангелов, главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев, директорът на СРЗИ д-р Данчо Пенчев, изпълнителният директор на ИАЛ Богдан Кирилов и председателят на Националния ваксинационен щаб проф. Красимир Гигов ще дадат брифинг във връзка с актуалната епидемична обстановка в страната.

 

Националният оперативен щаб вече не съществува. И докато всички се питахме как така изведнъж, стана ясно, че здравният министър в оставка Костадин ще продължи да информира. Първият брифинг ще е на 19 април, понеделник. Освен Ангелов, на брифинга ще бъде и доц. Ангел Кунчев.

 

Хронология

 

Първо прессъобщение

 

Националният оперативен щаб прекратява дейността си

Националният оперативен щаб е разформирован, считано от днес. Щабът беше създаден със заповед на министър-председателя Бойко Борисов в началото на пандемията през февруари 2020 година.

Националният оперативен щаб имаше за цел да организира и координира действията на компетентните държавни органи във връзка с обявената от Световната здравна организация спешност за общественото здраве от международно значение по отношение на заболяването COVID-19.

 

Реакция

 

 

Четвъртък. Няма брифинг. Няма вече НОЩ. Едно чао не казаха.
В последните два месеца брифингите приличаха на произведение…

Posted by Danybon on Thursday, April 15, 2021

 

Второ прессъобщение

Следващият брифинг за епидемичната обстановка ще бъде на 19 април

От Министерството на здравеопазването съобщават, че министърът в оставка проф. Костадин Ангелов и главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев ще продължат да информират обществото за разпространението на COVID-19 у нас, за противоепидемичните мерки и за всичко, свързано с ваксинационния процес.

Двамата ще дадат брифинг в понеделник, 19 април.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".