Рубрики
Начало » Коронавирус » Пирогов имунизира на 19, 20 и 21 февруари всички, които попадат в четирите фази от Националния ваксинационен план

Пирогов имунизира на 19, 20 и 21 февруари всички, които попадат в четирите фази от Националния ваксинационен план

 

covid-19-4960254_640

 

Пирогов имунизира на 19, 20 и 21 февруари всички, които попадат в четирите фази от Националния ваксинационен план. Ваксинацията ще се извърши с ваксината на Oxford/AstraZeneca, съобщават от лечебното заведение.

 

„Пирогов“ съобщи във Фейсбук страницатата си:

 

Пирогов имунизира всички, които попадат в четирите фази от Националния ваксинационен план с ваксината на Oxford/AstraZeneca.

 

На 19, 20 и 21 февруари петте зони за имунизация в УМБАЛСМ „Пирогов“ са в готовност да посрещнат всички, включително и възрастни хора на и над 65-години и лица с придружаващи хронични заболявания.

В петък, събота и неделя кабинетите за имунизация на Пирогов ще работят от 08:30 до 17:00 часа.

Нашите специалисти разполагат с актуализирани инструкции за начина на съхранение на медикамента на Oxford/AstraZeneca, за кого той е подходящ и за кого не е препоръчителен. Всички ще бъдат готови да отговарят на вашите въпроси.

УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов“ разполага с необходимите количества от препарата. В очакване е и на допълнителни количества.

 

 

 

❗️Пирогов имунизира всички, които попадат в четирите фази от Националния ваксинационен план с ваксината на…

Posted by УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ on Thursday, February 18, 2021

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".