Рубрики
Начало » Коронавирус » COVID и образование » В понеделник ще има среща между здравния и образователния министър

В понеделник ще има среща между здравния и образователния министър

 

pencils-1280558_640

 

В понеделник ще има среща между здравния и образователния министър. Това стана ясно на редовния седмичен брифинг. Информацията беше съобщена от министъра на здравеопазването Костадин Ангелов във връзка с въпроса кога ще се върнат големите ученици в класните стаи.

Предстои ни в понеделник среща с министъра на образованието Красимир Вълчев, заедно с доц. Кунчев. На която среща много детайлно да разгледаме какви са възможностите за другите ученици и дали това ще допренесе до известен проблем по отношение на възстановяване на учебните занятия за учебниците от 5 клас нагоре.

 

През следващата седмица ще се види какво влияние имат новогодишните чествания, а също така ще се усети и влиянието на връщането на малките ученици в училищата и на децата в детските градини, каза проф. Ангелов.

 

Ваксинацията на учителите ще започне през следващата седмица. Те са във втората фаза, която ще стартира докато все още тече първата фаза.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".