Рубрики
Начало » Коронавирус » COVID и образование » РУО София-град: От 4 януари са присъствени заниманията в яслите, градините и за 1- 4 клас

РУО София-град: От 4 януари са присъствени заниманията в яслите, градините и за 1- 4 клас

 

kids-1093758_640 (1)

 

РУО София-град помести съобщение, с което напомня за възобновяването на присъствените занимания в училищата за учениците от 1 до 4 клас и за децата в детските градини и в детските ясли.

 

 

От 04.01.2021 г. се възобновяват посещенията на деца в детски градини и детски ясли, както и присъствените учебни занятия за учениците от първи до четвърти клас и индивидуалните присъствени посещения в центровете за подкрепа за личностно развитие.

Занятията се провеждат в съответствие с изготвените от Министерство на образованието и науката и Министерство на здравеопазването Насоки за работа на системата на предучилищното и училищното образование през учебната 2020-2021 година в условията на COVID-19, публикувани на интернет страницата на Министерство на образованието и науката.

Необходимо е възобновяването на присъствието на деца и ученици в институциите от предучилищното и училищното образование да се осъществява при активна комуникация с родителите и при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".