Рубрики
Начало » Коронавирус » COVID+ » COVID и богатите » Телемедицината – луксозен бонус за живеещите в скъпи къщи в Маями

Телемедицината – луксозен бонус за живеещите в скъпи къщи в Маями

„Здравето е новото богатство“

COVID-19 и богатите

https://canariasdowntowndoral.com

https://canariasdowntowndoral.com

 

Луксозните къщи до епохата на коронавируса се радваха на басейн, фитнес зали, домашен спа, градина на покрива, домашно кино, зони за забавления. В последните месеци обаче забавлението в свободното време отстъпва място на здравето и здравеопазването. Телемедицината навлиза като луксозна бонус услуга в сферата на скъпите имоти.

 

 

Компанията CC Homes, инвеститор в недвижими имоти в Южна Флорида, се кооперира с неправителствената мрежа Baptist Health South Florida, в която влизат 10 болници и 100 здравни центъра.

 

Собственици на домове от CC Homes получават 1-годишен абонамент за неограничен брой виртуални посещения за спешна помощ. Предоставя им се и специално устройство – TytoCare, с което дигитално може да се проследи състоянието на даден човек от разстояние.

 

https://www.tytocare.com/how-tyto-works/

https://www.tytocare.com/how-tyto-works/

 

Устройството може да проследява здравословното състояние на човек – гърло, уши, кожата. Да измери температурата и сърдечния ритъм.

 

 

Информацията се получава от лекар, който е на компютъра си и извършва дигиталния преглед, а след това предписва лекарства.

 

 

Живеещите в 300 луксозни къщи в Маями са били сред първите, които са получили безплатната услуга „Телемедицина“ още през декември 2019 г. С началото на пандемията услугата се разширвява още повече, съобщава Аrchitectural Digest

 

„Здравето е новото богатство“

 

 

https://canariasdowntowndoral.com

https://canariasdowntowndoral.com

 

В момента новият тренд сред богатите в САЩ е именно здравеопазването в условията на пандемия. Телемедицината е луксозен бонус с добавена стойност и в наши дни все повече се осъзнава нейната роля.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".