Рубрики
Начало » Коронавирус » COVID и образование » Лъчезар Томов: „Престъпление е учителите в детските градини и в началните училища да се принуждават да работят без да имат възможност да се ваксинират“

Лъчезар Томов: „Престъпление е учителите в детските градини и в началните училища да се принуждават да работят без да имат възможност да се ваксинират“

 

colored-pencils-1506589_640 (1)

„Престъпление е учителите в детските градини и началните училища да се принуждават да работят без да имат възможност да се ваксинират“, написа Лъчезар Томов, един от най-активните участници в дискусията за коронавируса и образованието. Той алармира, че родители крият, че са болни, а деца отсъстват за по 2 дни и после се връщат със симптоми и без да са тествани. Томов прави мрачна прогноза, че е въпрос на време да започнем пак да чуваме за заразени и починали учители. Допълва, че вече има заразени учители.

 

 

Колкото повече научавам от колеги какво се случва в момента в начални училища и детски градини, толкова повече се…

Posted by Lachezar Tomov on Thursday, January 21, 2021

 

 

Публикацията му във Фейсбук в рамките на минути събра много коментари с предложения как да се подходи при такава ситуация.

 

Лъчезар Томов е математик, преподавател и учител. Прави ежедневни анализи по въпроса с коронавируса. Активен участник е в дискусиите, свързани с образованието по време на пандемията.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".