Рубрики
Начало » Коронавирус » Учители предлагат да има дежурни училища, а другите да преминат към онлайн обучение до края на извънредната обстановка

Учители предлагат да има дежурни училища, а другите да преминат към онлайн обучение до края на извънредната обстановка

 

woman-5462074_640 (1)

 

Учители предлагат да има дежурни паралелки в определени училища, а другите да преминат към онлайн обучение до края на извънредната обстановка. Това пише в предложението на „Учители за безопасно образование“, което присъства в отворено писмо до българския министър-председател, министъра на образованието, министъра на здравеопазването и медиите.

 

Целта на дежурните паралелки в определени училища е да предостави присъствено обучение на децата, чиито родители не биха могли да се грижат за тях по време на онлайн обучението.

 

Писмото можете да прочетете тук.

 

„Всички ученици да преминат на онлайн обучение до края на извънредната епидемична обстановка“ – това написаха вчера в отворено писмо до българския министър-председател Бойко Борисов от „Родители за безопасно образование“ и Science in the Crisis.

 

Дискусията се води тук.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".