Рубрики
Начало » Коронавирус » Учители подкрепиха мерките на здравния министър и приветстваха преминаването към онлайн обучение до Коледа

Учители подкрепиха мерките на здравния министър и приветстваха преминаването към онлайн обучение до Коледа

 

keyboard-621830_640

 

„Учители за безопасно образование“ изпратиха писмо до здравния министър. В него те изразяват подкрепата си за предложените мерки и приветстваха преминаването към онлайн обучение до Коледа.

 

От неформалната група редица пъти са изтъквали това като свое искане – обучение в електронна среда до края на календарната година. Те изразяват готовност да помагат на други преподаватели при проблеми в дистанционното обучение.

 

Членовете на неформално обединение „Учители за безопасно образование“ изразяват подкрепата си към предложените мерки в защита на здравето и живота на гражданите и приветстват преминаването към обучение в електронна среда. Считаме, че тази въведена мярка за спиране на разпространението на вируса ще спаси човешки животи. Благодарим за емпатията и съпричастността. Групата ни остава отворена и с готовност да помага на колеги-преподаватели, които биха имали проблем с платформата за ДО, за да получат необходимата им подкрепа с цел ефективно и качествено обучение в електронна среда.

 

Писмото беше изпратено до медиите, включително и до Данибон. Можете да го прочетете тук: писмо-подкрепа.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".