Рубрики
Начало » Коронавирус » Във ВМА – ваксина за всеки

Във ВМА – ваксина за всеки

 

https://www.facebook.com/mma.vma

https://www.facebook.com/mma.vma

 

ПРОЧЕТЕТЕ: Къде ваксинират през уикенда? – статията постоянно се обновява

 

ВЪВ ВМА – ВАКСИНА ЗА ВСЕКИ!

 

С това послание от ВМА съобщиха във Фейсбук страницата си за новата си инициатива за включване в масовата ваксинация срещу коронавирус

 

720 души са били ваксинирани срещу COVID-19 във Военномедицинска академия (ВМА) през вчерашния ден. Това е с около 100 човека повече от предходния. Забелязваме тенденция на увеличаване на желаещите да си поставят ваксина, обяви началникът на ВМА генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н.

 

Той поясни, че от 19 февруари има разрешение от министър-председателя да се стартира четвърта фаза и масовата ваксинация в България.

 

При нас, все още пристигащите за ваксина са от записаните във втора и трета група, но не връщаме нито един друг гражданин.

 

Всеки, който иска, може да дойде да се ваксинира. Разполагаме с достатъчно количества ваксини „Астра Зенека“, имаме уверение от РЗИ, че ще ни осигурят и „Пфайзер“, и „Модерна“. Така че продължаваме в пълна сила, коментира още началникът на ВМА, който днес също се включи във ваксинационния процес.

 

Работното време на Ваксинационния център във ВМА е от 9 до 17 часа (събота и неделя) и от 9 до 20 часа (от понеделник до петък).

 

 

 

ВЪВ ВМА – ВАКСИНА ЗА ВСЕКИ!

720 души са били ваксинирани срещу COVID-19 във Военномедицинска академия (ВМА) през…

Posted by Военномедицинска академия – ВМА on Saturday, February 20, 2021

 

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".