Рубрики
Начало » Коронавирус » COVID и образование » Здравният министър: „Там, където се налага онлайн обучението ще бъде приложено“

Здравният министър: „Там, където се налага онлайн обучението ще бъде приложено“

 

child-5976952_640

 

„Там, където се налага (онлайн обучението) ще бъде приложено, включително за учениците от 5 до 12 клас. Там, където се налага – за детските градини и за малките класове“, така здравният министър Костадин Ангелов отговори на журналистически въпрос дали малките ученици ще преминат отново онлайн. Той обясни, че ситуацията в страната е различна: „Имаме места, където имаме много заболели ученици, карантинирани паралелки, включително имаме и учителски колективи, които са с позитивни проби за ковид“.

 

 

Здравен министър:

 

Навсякъде в страната ситуацията е различна.

Имаме места, където имаме много заболели ученици, карантинирани паралелки, включително имаме и учителски колективи, които са с позитивни проби за ковид.

Там, където това се налага, то ще бъде приложено, включително за учениците от 5 до 12 клас. Там, където се налага – за детските градини и за малките класове. 

Ситуацията е много динамична. 

 

Ето защо се вземат решения в движение:

 

Всеки ден е уникален с това, че се случват различни неща.

Получаваме различна информация от Европа и света.

Анализираме я.

И решенията, които вземаме са решения в движение, обясни министър Ангелов

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".