Рубрики
Начало » Хлапета » 4-годишен фотограф с кампания в Kickstarter за събиране на средства за първата си книга

4-годишен фотограф с кампания в Kickstarter за събиране на средства за първата си книга

 

fotograph kickstater

 

Младото поколение не се шегува. Когато се захване с дадена задача и набележи цел, може да задмине дори далеч по-зрелите и опитните.

4-годишното хлапе Хоакай има вече едногодишен опит като фотограф. Сътрудничи на National Geographic и е техният най-млад фотограф. Радва се и на голяма популярност в Instagram. Има 140 000 последователи.

Сега е стартирал кампания в Kickstarter, за да събере средства за издаване на първата си книга. Желаната сума е 35 000 долара, но само за ден е събрал близо 40 000 долара.

Всичко започва преди година, когато с баща си си правят първото мъжко пътешествие далеч от мама. Баща му му дава фотоапарат и двамата се забавляват като снимат. Е, таткото също не е случаен – фотограф на National Geographic. Предава му първите уроци по фотография. Помага на сина си и в първите му стъпки в Instagram и в Kickstarter.

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.