Рубрики
Начало » Блог » Дипломираните „Пиленца“ на Френския институт РЕПОРТАЖ, СНИМКИ, ВИДЕО

Дипломираните „Пиленца“ на Френския институт РЕПОРТАЖ, СНИМКИ, ВИДЕО

frenski ezik za deca

Дипломирането на „Пиленцата“ по френски език

Ходенето на курс по френски си е истински празник за малкия ми син. Често се шегувам, че е и най-големият франкофон вкъщи. В съботната група на „Пиленцата“ си има много приятели и им е много весело.

„Пиленцата“, т.е. най-малките, учат френски песнички, стихчета, танцуват, рисуват и така опознават цветовете, цифрите, животните. Имаме си тетрадка с нашето име и в нея винаги се отбелязва какво са вземали съответния час.

Финалният урок на нашата група се проведе в събота. Децата седнаха в кръгче на килимчето и се забавляваха с Хриси и Вени, все едно са без родителската публика.

А сега ще ви отведа направо на нашия празник, ще имате възможност да усетите атмосферата и дори ще попеете с децата.

Започваме с поздрава и представянето:

 

Имаше и още доста песнички и игри, но сега ви отвеждам към финала с дипломите.

„Йеее, дипломирахме се!“

frenski institut deca

От няколко месеца курсовете за деца се провеждат в новата сграда на Френския институт на ул. Дякон Игнатий в близост до площад „Славейков“. Много е красиво – има си вътрешно дворче, фонтанче, а там е и медиатеката, откъдето вземам постоянно книжки и дискове за децата.

 

 

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.