Рубрики
Начало » Интересно » ДОБЪР ЖИВОТ » „Имението Даунтън“ от Lego

„Имението Даунтън“ от Lego

 

downton abbey legо

 

23-годишният Ерик Стивънс толкова харесвал британския сериал „Имението Даунтън“ (Downton Abbey) и след като разбрал, че Lego все още нямат такава серия, решил, че е крайно време да бъде създадена. Неговото творение се превърнало в прекрасен подарък за приятелката му, която също обожавала филма.

Дизайнът му отнел около 15 часа, а след това го сглобявал още 4 часа. Използвал програма при дизайна, като преди това намерил въздушни снимки на имението, а така също приложил и строителните планове на сградата, за да бъде точно копие.

Ерик Стивънс живее в Ню Йорк. Четвъртият сезон на „Имението Даунтън“ скоро започна да се излъчва в Америка. Прави ми впечатление, че манията по филма е завладяла и американците. В елитни издания се отделят по цели страници за британския сериал. Самата аз се запалих по него по Коледа. От много години изобщо не съм гледала сериали, но този ме спечели. Особено си заслужава да се гледа на английски.

„Имението Даунтън“е британски драматичен сериал. Един от най-успешните сериали. Вече има заснети 4 сезона.

източник: Lego, People

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.