Рубрики

Лего хотел

 

legoland

 

Вчера случайно попаднах във Фейсбук на фен страницата – LEGOLAND Hotel at LEGOLAND California Resort. Следвам с интерес един американски блогър, видях, че е споделил снимка от този Лего хотел, стана ми любопитно и така открих още информация.

Това, което е атрактивно за Лего феновете е, че стаите са оформени тематично, според някои от най-известните Лего серии. Има пиратска Лего стая, има приключенска и кралска. Във всяка стая всички аксесоари са така подбрани, че напълно съответстват на тематиката от даден Лего комплект. Разбира се, има и Лего за игра.

В хотела има и много други Лего атракции. Много се впечатлих от огромната Лего стена с хиляди Лего минифигурки. А ето и едно видео, което ще ви разходи из хотела. Обърнете внимание и на микрофона в интервютата – Лего микрофон. Забавно!

 

 

Но дори и да не можете да посетите този Лего хотел, има чудесни идеи за Лего стая на хлапетата.

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.