Рубрики
Начало » Хлапета » Играчки » Как да си направим камина и комин за Дядо Коледа от Lego? ВИДЕО

Как да си направим камина и комин за Дядо Коледа от Lego? ВИДЕО

lego

 

Не очаквайте инструкция в стил ИКЕА как да си сглобите лесно нещо истинско и то да се превърне в желания предмет. При Lego нещата са подобни, но е водеща играта. Има сходни елементи – инструкция, креативност, време за работа. Всичко е по детски забавно, а в случай и приказно.

 

В YouTube компанията е пуснала точно на 12.12.12 коледно Lego филмче как да се направи камина и комин, през който да влезе Дядо Коледа.

 

Видеото е дълго 1 минута. Главните герои са Lego фигурки. Всички дружно майсторят камина от шарени Lego тухлички. До нея има и Коледна елха – също от Lego части. В небето дори прелита Дядо Коледа със своята шейна, а Lego семейството сяда до елхата и пред камината и чака своите подаръци.

 

Видеото е гледано 45 700 души. Харесано е от 409 души.

 

 

Ако вече сте обхванати от креативни идеи и имате много Lego части, можете да посетите специалната, тематична страничка http://legochimney.ca/en. Там има варианти как да си направите камина и комин от различни Lego серии – например, Duplo, City, Ninjago и др.

 

lego chimney3 lego chimney11

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.