Рубрики
Начало » Хлапета » Играчки » Парижки ресторант от Lego

Парижки ресторант от Lego

 

lego paris restaurant

 

Лего публикува на официалната си Фейсбук страница снимка на нов продукт, която предизвика много одобрителни коментари и харесвания. Този път приятната изненада е за малко по-пораснали момичета и момчета – над 16-годишни, но като гледам кой коментира – май целевата група може да се окаже направо на зряла възраст. Новият продукт е „Парижки ресторант“.

Парижкият ресторант на Лего се казва „Chez Albert“. Има 5 минифигурки – готвач, сервитьор, художник и романтична двойка, а дори има и допълнителна фигура – плъх. Ресторантът е на първия етаж на красивата постройка. Кухнята му е напълно оборудвана. Има и хранителни продукти. Готвачът е зает с приготовленията на храната, сервитьорът – с обхождането на масите за поръчки, а младият мъж нервно държи пръстен с идея да предложи брак на своята любима. Художникът си има ателие на последния етаж на сградата. Там има статив, бои, картини. На втория етаж има апартамент, който е със своя тераса и отделно стълбище.

Новият комплект на Лего съдържа почти 2500 части. Когато се сглоби, става висок 30 см и широк – 25 см. Цената му е 159,99 долара.

За 4-5 часа снимката на „Парижкия ресторант“ на Лего във Фейсбук събра над 8600 харесвания, близо 1000 споделяния и над 300 коментара.

А ето и едно ревю в YouTube:

 

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.