Рубрики
Начало » Хлапета » Възпитание » Петгодишни русначета избягали от детската си градина, за да си купят скъп Jaguar

Петгодишни русначета избягали от детската си градина, за да си купят скъп Jaguar

 O tempora, o mores

 

източник: pixabay.com

източник: pixabay.com

 

Две 5-годишни русначета избягали от детската си градина като си изкопали с лопатки дупка под оградата. Целта им била да отидат да си купят скъпа спортна кола Jaguar от близката изложбена зала.

Няколко дни подготвяли бягството си от детската градина. Старателно направили дупка под оградата като ползвали лопатки от детския пясъчник.

Когато успели да избягат, вървели около два километра. Тогава ги забелязала жена шофьор. Питала ги какво правят. Те й обяснили, че са тръгнали да си купуват Jaguar, но нямали пари. Жената ги взела в своята кола и ги отвела в близкия полицейски участък.

Случката се развила в миньорския град Магнитогорск, Челябинска област, Русия. За нея съобщи Комсомолская правда и е цитирана от Гардиън.

От челябинското регионално външно министерство потвърждават за случката, но отказват повече подробности. От детската градина разбрали, че момчетата ги няма едва половин час след тяхното бягство. Родителите на хлапетата нямало да пускат жалба срещу учителите от градината.

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.